Platte daken leggen, voortaan één adres

Platte daken plaatsen in Sint-Truiden en omliggende provincies is een job voor V&B Dakwerken. Wij bezorgen u steeds een kwaliteitsvolle afwerking zodat uw daken voor jaren zullen meegaan. 

Klein en groot 

Op alle daken voelen wij ons thuis om u het gewenste resultaat af te leveren. Platte daken van 3 à 4 tot 100.000 vierkante meter leggen wij met de meest duurzame materialen. Door ons te specialiseren in deze service kunnen wij u ook verschillende opties voorleggen. Zo werken wij bijvoorbeeld met zowel EPDM als met roofing.

Bijkomende mogelijkheden

Als uw dakwerker bieden wij u nog meer mogelijkheden aan om uw daken te leggen en af te werken. Heeft u een voorkeur voor een groendak? Laat ons gerust langskomen om de opties te bespreken. Om de levensduur van uw plat dak te verlengen, mag u eveneens een beroep doen op ons onderhoud. Wij maken het dak onder andere proper en controleren of alles nog perfect ligt.Tot slot plaatsen wij ook uw nieuwe Veluxen. 

Contact

Maak vandaag nog een afspraak wanneer uw platte daken regio Sint-Truiden zijn beste tijd hebben gehad bij V&B Dakwerken gelegen te Wellen. Wij maken graag tijd voor u vrij om een nieuw exemplaar te plaatsen.