De ideale dakbedekking bij zowel renovatie als nieuwbouwprojecten

Voor een nieuwe dakbedekking in Sint-Truiden en omstreken contacteert u voortaan ons bedrijf. Wij verzorgen graag het totale pakket zodat u aan niets hoeft te denken. Deze service passen wij toe bij zowel het plaatsen van daken op een nieuwbouw als bij de renovatie van uw dak.

Van afbraak tot afwerking

Van bij de start van de werken nemen wij alle zorgen van u over. Hierbij regelen wij de nette en veilige afbraak van het oude dak. Met onze team regelen wij de containers en een vlotte afvoer van het puin. Nadien staat V&B Dakwerken in voor de dakwerken met timmerwerken, plaatsen van koepels en het aanbrengen van de dakbedekking. Door onze veelzijdige service kan dit zowel EPDM als roofing zijn. 

Isolatie

Uiteraard vergeten wij de juiste isolatie niet aan te brengen. Dit gebeurt steeds volgens de meest recente voorschriften zodat u gebruik kan maken van de isolatiepremie. Wanneer u graag hulp heeft bij de aanvraag van de premie mag u het gerust aan ons vragen. Vanuit Wellen komen wij graag naar u met een klantvriendelijke en totale service.

Contact

Bereid uw dakwerken goed voor en regel met ons op tijd een afspraak. Wij zorgen voor een zorgeloos verloop van de werf.