EPDM en onze service is de ideale combinatie

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer uw plat dak vernieuwd moet worden. Maar kies voor kwaliteit en vertrouw op ons als uw dakwerker. Met V&B Dakwerken te Wellen zijn wij uw partner voor het leggen van EPDM. In Sint-Truiden en om ruime omgeving staan wij bekend voor deze toepassing met toekomstvisie.

Kwaliteit 

Het materiaal EPDM staat bekend om zijn duurzame en sterke eigenschap. Wij kunnen het leggen op alle platte daken, klein of groot. Om er voor te zorgen dat u de beste kwaliteit van deze dakbedekking krijgt, maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van leveranciers uit België.

Garantie

Omdat wij zeker zijn van ons geleverd werk en van de kwaliteit van het materiaal bieden wij bij V&B Dakwerken uit Sint-Truiden, gelegen te Wellen, tien jaar garantie op al onze dakwerken. Dus ook voor het leggen van platte daken met EPDM. Hiervoor doen wij meestal een beroep op de producten van Firestone. 

Als specialist in het plaatsen van platte daken gaan wij uiteraard ook aan de slag met roofing.

Contact

Laat ons gerust langskomen om de toestand van uw plat dak te bespreken. Contacteer ons meteen en wij doen het nodige voor uw dak.