Vertrouw op ons voor diverse dakwerken

Met onze dakwerken in Wellen en ruime omgeving zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het leggen van platte daken. Maar schakel ons ook gerust in als dakwerker voor andere klussen op uw dak.

Algemene dakwerken

Af en toe plaatsen wij ook hellende daken. Contacteer ons dus gerust wanneer uw hellend dak moet vernieuwd worden. Daarnaast voeren wij de meest uiteenlopende dakwerken uit. Met kleine herstellingen of het uitvoeren van lekdetectie, door middel van de rookgasmethode, brengen wij uw dak weer helemaal in orde.

Grondige werken

Het vernieuwen van daken pakken wij heel grondig aan. Met V&B Dakwerken zorgen wij voor een veilige afbraak van het oude dak. Het puin wordt netjes weggevoerd met containers. Wij hebben steeds oog voor de structuur van het dak bij het leggen van het nieuwe. Dit gebeurt met nauwkeurige schrijnwerkerij. Voor platte daken leggen wij zowel EPDM als roofing.

Isoleren

Wanneer u een dakwerker zoekt in de regio Wellen zit u goed bij ons. Wij blijven steeds op de hoogte van de meest recente technieken en voorschriften. Dit is zeker belangrijk bij het aanbrengen van isolatie. Wij isoleren daken met rotswol of PUR-platen. Zowel de buiten- als de binnenzijde van uw zolder kunnen wij isoleren.

Lekdetectie

Wij werken met rookgasdetectie en kunnen daken controleren zonder destructieve handelingen.

Contact

Contacteer ons vandaag nog voor de meest diverse werken op uw daken. Vernieuwen tot herstellen, wij komen naar u toe.